Gyakran Ismételt Kérdések

Bemutatkozás - Gyakran ismételt kérdésk - Utazási Feltételek

Igyekszünk minden esetlegesen felmerülő kérdésre előzetesen válaszolni.


- Amennyiben a járványhelyzet és a korlátozások lehetővé teszik, folyamatosan nyitva leszünk.
- COVID-19. -
A búvóhelyen (teljesen különálló ház) rajtatok kívül nem tartózkodik senki, a szociális távolságtartás biztosított. A szállást kitakarítva, fertőtlenítve vehetitek használatba valamint automata kézfertőtlenítő is rendelkezésre áll.

HOGYAN FOGLALHATOK SZÁLLÁST AKÁR EGY ÉJSZAKÁRA? ->

- Siófokon rengeteg szálláshely található a nyári szezonban. A nyári szezonon kívül a szállodák, panziók és magánszálláshelyek jelentős része bezár. BÚVÓHELY szolgáltatásunkkal igyekszünk hiányt pótolni. Célunk, hogy azok akiknek akár csak egy napra, vagy csak egy éjszakára van szükségük szállásra, ők is megtalálják a tiszta, diszkrét, kultúrált és lehetőleg olcsó szállást Siófokon. Nekik nincs más dolguk mint telefonon hívni bennünket reggel 7 és este 22 között. Kizárólag számkijelzős telefonhívásokat fogadunk.
Telefonszám: +36305296644

A BÚVÓHELY ÁRAK SZEMÉLYEKRE VONATKOZNAK VAGY A SZÁLLÁSHELYRE? ->

- A táblázatban feltüntetett szállás árak minden esetben a lakásra vonatkoznak, nem személyenkénti árak.

HOGYAN FIZETEM A SZÁLLÁS DÍJÁT? ->

- Minden esetben készpénzben a kulcs átvételekor előre fizetendő a búvóhely ára az előre lefoglat időtartamra.

KAPOK-E NYUGTÁT VAGY SZÁMLÁT A SZOLGÁLTATÁSRÓL? ->

- Természetesen, hiszen a szolgáltatást legálisan, vállakozás keretében végezzük, megfelelve minden törvényi előírásnak. Rendelkezünk a szálláshely működtetéséhez szükséges valamennyi engedéllyel. - NTAK törzsszám: 69419968 - Honlapunkon valamennyi ezzel kapcsolatos adat megtalálható.
Minden esetben adunk nyugtát a kifizetett szállás árról, amennyiben kéritek szívesen kiállítunk névre szóló számlát is.

MI A TEENDŐ, HA VÁLTOZATNI SZERETNÉK A FOGLALÁSON? ->

- Bárkinek közbe jöhet bármilyen előre nem látható esemény. Ha szeretnétek a foglalást lemondani vagy más időpontra foglalni, kérjük lehetőleg legalább egy nappal előtte hívjatok bennünket telefonon és díjmentesen törölhetitek vagy megváltoztathatjátok a szállásfoglalását.
Ügyfélszolgálati telefon: +36305296644 - magyar, angol, német nyelven.

HOGYAN TÖRÖLHETEM A FOGLALÁST? ->

- A szállásfoglalását dímentesen törölhetitek, ha legalább egy nappal előtte felhívtok bennünket telefonon. Minden egyéb esetben az eredeti ár 50% fizetendő készpénzben vagy banki átutalással!

HOL KAPOM MEG A BÚVÓHELY KULCSAIT? ->

- A kulcsokat a nyugtával együtt a helyszínen kapjátok meg. Ettől eltérő igény esetén a telefonos megrendeléskor egyeztetünk a találkozás helyéről, időpontjáról és módjáról.

HA KÁRT OKOZUNK VAGY BESZENNYEZZÜK A BÚVÓHELYET? ->

- A szálláshelyet rendeltetés szerinti használatra lehet bérelni, minden esetban max. 2 személy részére. EXTRÉM DOLGOK nem elfogadhatóak részünkről. Amennyiben a szálláshelyben olyan KÁRT VAGY SZENNYEZŐDÉST okoztok amely nem a rendeltetés szerinti használatból következik, természetesen kártérítési kötelességetek van.

MILYEN A SZÁLLÁSHELY FELSZERELTSÉGE? ->

- A siófoki ház - belvárosi nyaraló - úgy van felszerelve, hogy az idegenforgalmi főszezonban nyaraló vendégeknek is megfeleljen akár hosszabb időtartamra is. A Youtube csatornánkon megtekintheti videóinkat a búvóhely felszereltségéről. Hálószoba: Francia ággyal, nappali TV, WIFI, gázfűtés + hűtő-fűtő légkondicionáló berendezés mint kiegészítő fűtés, A nyári melegben is légkondicionált a teljes ház,, fürdőszoba: törölközőkkel, papucsokkal, hajszárítóval, tusfürdővel. Konyha hűtüszekrénnyel. vízforralóval, tűzhellyel, poharakkal, edényekkel, evőeszközökkel felszerelve.

TARTÓZKODNAK-E MÁSOK IS AZ INGATLANBAN? ->

- A diszkréció megőrzése érdekében a 3 hálószobás házból minden esetben csak a földszinti részt adjuk bérbe. Tulajdonos, vagy bárki más nem tartózkodik sem a házban, sem az ingatlan területén.

MI A TEENDŐ HA KÉSEK? ->

- Nem ritka dolog, hogy forgalmi dugó vagy extrém téli útviszonyok miatt késnek a vendégeink. A közelben lakunk, de mindig csak a megbeszélt időpontban, esetleg röviddel az érkezés előtt megyünk oda, hogy személyesen fogadjunk benneteket. Késés esetén kérjük, hogy értesítsetek bennünket telefonon, hogy ne várjunk feleslegesen!

Vendégeink írták

Robi és szerelme

Mindketten függetlenek voltunk, a véletlen hozott össze bennünket. Kapcsolatunk kezdeti szakaszában találtuk ezt a szállást, hogy igazán megismerhessük egymást.
Azóta hivatalosan is összetartozunk, de rendszeresen visszajárunk Siófokra egy-egy hétvégére, mert szeretjük a helyet és a tulajokat is. :)

2024-02-28

❤️ Házaspár ❤️

Nekünk nem kell senki előtt titkolni, hogy szeretjük egymást ... szerencsére. Otthon is minden feltétel adott az intimitáshoz ... de ez más....❤️ Ide nem csenget be senki, nem futkosnak a gyerekek, nem kell a napi dolgokkal foglalkozni, szóval kikapcsolhatjuk a világ zavaró dolgait. A helyet nagyon megszerettük, a nyárra már ide tervezzük a nyaralást a gyerekekkel is. Minden igényünket kielégíti és nagyon barátságos a tulaj. Köszi, hamarosan látjuk egymást.

2023-01-08

Makrancos Kata

Középkorú férjezett nőként van egy másik életem is. Ez teljes diszkréciót kíván.
Ezen a csendes helyen ehhez minden feltétel megadatott. Próbáltunk más helyet is, de ez vált be a legjobban.
Szinte haza járunk ide a fiatalkori első szerelmemmel. Kedves, barátságos, mindennel felszerelt, tiszta meleg kuckó és nem átjáró ház.

2023-01-08

Imi és Melcsi

Sok búvóhelyet kipróbáltunk, de eddig a legtöbb felejtős volt. ... Aztán végre megtaláltuk ezt a remek siófoki szállást. A web oldalon minden pontosan kommunikálva ... ugyan azt kaptuk, amit láttunk a képeken. Tulaj nagyon laza és diszkrét, mintha ezeréves haverok lennénk:). Kár a szóért ... SZUPER!

2021-10-15

Balázs és Vivien

Ide járunk mi is elbújni a világ elől, hogy zavartalanul együtt lehessünk. Munkahelyi szerelem a miénk, egyazon budapesti cégnél dolgozunk, itt biztosan nem botlunk ismerősbe vagy kollégába. Nagyon szeretünk ide járni, mert tökéletes! :)

2021-06-10

Kata és Zizi

A társadalom még nehezen fogadja el két azonos nemű szerelmét. Mi mindketten férjezettek vagyunk, a férjek nem tudnak a másik életünkről. Szeretnénk, ha így is maradna! Rátaláltunk erre a diszkrét helyre, már olyan, mintha haza járnánk. :)

2020-01-02

Zita és Tibesz

Régi szerelmes pár vagyunk, de mindketten mással élünk házasságban. Senki nem akarja a családját tönkre tenni, ezért ilyen módon éljük meg a szerelmet. Nagyon fontos számunkra a diszkréció ... itt megtaláltuk. A ház gyönyörű, szívesen töltenénk itt akár egy nyári vakációt is! Köszi ... hamarosan jövünk ismét.

2019-08-31

"Angyalka és Cirmi"

Régi titkos szerelmes lelépők vagyunk. Mióta felfedeztük ezt a remek siófoki búvóhelyet nem is mentünk máshova. Olcsó tiszta és diszkrét. Köszi

2019-01-24

Robi és "Naki?"

Ugyanannál a cégnél dolgozunk mindketten. A siófoki Residence hotelben voltunk két napos meetingen... de sajnos kétágyas szobákban. A kollégák susmogását elkerülendő kiszöktünk, de csak 100 métert kellett mennünk a búvóhelyig, ami barátságos, tiszta és végtelenül diszkrét volt. Ha szállodai árakkal hasonlítjuk, akkor nevetségesen olcsó is. Ár-érték arány nagyon rendben, másoknak is ajánljuk huncutkodáshoz!

2018-11-16

Panna és Zoli

Szüleinkkel élünk, ritka, hogy nem mászkál körülöttünk senki. Otthon sok a zavaró körülmény, gondoltuk lelépünk. Amíg nem lesz saját fészkünk gyakaran láttok bennünket, mert minden flottul ment és tényleg senki ls semmi nem zavart. Tiszta, rendes, barátságos és nagyon diszkrét megoldás. Üdv és köszi mégegyszer!

2018-11-16

Szálláshely címe: 8600 Siófok Rigó u. 12.
Telefon: +36305296644
Szálláshely nyilvántartási szám: 3790/2019
Adószám: 69419968-1-34
NTAK törzsszám: 69419968
Copyright: buvohelysiofok.hu © 2009 - 2024

Búvóhely Siófok

Búvóhely Siófok - kiadó szállás
NTAK törzsszám: 69419968
Cím:
8600, Siófok Rigó u. 12.
Szálláshely nyilvántartási szám: 3790/2019
Vállalkozói nyilvántartási szám: 53158121
Adószám: 69419968-1-34
Telefon:+36305296644Angolul, Németül, Magyarul
E-Mail: buvohelysiofok@gmail.com